Check In
  Feb   2020  
Check Out
  Feb   2020  
REZERVIRAJ
Odrasli
-
2
+
REZERVIRAJ

Gourmet Doživljaj

GOURMET DOŽIVLJAJ

Intima, sloboda, prehrana iz
vlastite eko proizvodnje.

grotta 11 000

Ime Grota 11 000 posveta je najstarijem Dalmatincu, pračovjeku Šimi koji je prije 11 000 godina obitavao u pećinama Dugog otoka. Grotta 11 000 kulinarska je i ambijentalna oda našim predcima, otoku, hrani u svom najizvornijem obliku i vatri. 

Povrće izraslo pod toplim mediteranskim suncem na ekološki čistoj otočkoj zemlji, meso s domaćinskih otočkih farmi te nenadmašna jadranska riba, rakovi i školjke, u Grotti 11 000 se pripremaju na otvorenoj vatri: na gradelama i u krušnoj peći.

Grotta 11 000 je mjesto pod suncem i zvijezdama, u kamenu, gdje nas mirisi i okusi hrane pripremljene na vatri vode u svijet radosti i opuštenosti. To je naš povratak prirodi i samome sebi. Zaplovite pučinom prepunom autentičnih gastro užitaka.

3.3

3.3 mjesto je gdje se sljedovi elegantnih jela sljubljuju s pomno odabranim vinima iz bogate vinske karte, a fantastični pogledi na maslinik i more izazivaju oduševljenje kod baš svakog gosta.  

Ponuda je suvremena, promišljena i otmjena interpretacija lokalnih okusa na bazi svjetski priznatog maslinovog ulja. Kreativan kuharski tim strastveno priprema samo savršene namirnice iz neposredne okoline – ribu, rakove i školjke iz kristalno čistog Jadranskog mora, povrće i voće iz vlastitog vrta i voćnjaka – te kreira jela koja krasi izuzetna skladnost okusa, mirisa i izgleda. 

„Za nas je povlastica i inspiracija stvarati jela usred maslinika koji svake godine iznjedri vodeće maslinovo ulje na svijetu.“ složan je naš kuharski tim. „Kušati jela u kojima je to isto maslinovo ulje nit vodilja, jedinstven je životni doživljaj.“

Rezervacije

Previous
Next

~

Lobby bar & cigar room

Uz ugodnu atmosferu i glazbu, u Lobby baru tijekom cijelog dana možete  uživati u okusima vrhunske organske kave, osvježiti se koktelom ili se počastiti čašom vrhunskog vina, šampanjca ili drugog pića iz naše raznolike i brižno stvarane selekcije. 

U Cigar roomu i njegovim humidorima, pronađite svoju omiljenu cigaru. Ljubiteljima mirnih i autentičnih prostora, na raspolaganju je i potpuno izoliran vanjski prostor, zaštićen i okružen kamenim vrtom.

~