Check In
  Feb   2020  
Check Out
  Feb   2020  
REZERVIRAJ
Odrasli
-
2
+
REZERVIRAJ

O Nama

O NAMA

Doživite ekološki luksuz na otočkom imanju.

Villa NAI 3.3

Jahta koja je zauvijek bacila sidro

Biti na kopnu, a biti dio mora.

Mirisati kao more, otvarati horizonte kao more,

a opet osjećati sigurnost tla pod nogama – to je Villa Nai 3.3,

luksuzna eko vila usidrena na Dugom otoku.


~

Lokacija našeg veza

Dugi otok, srce Dalmacije, pored mjesta Žman, oaza je u kojoj je vez Ville Nai 3.3.

Ona nudi luksuzan smještaj samo nekoliko minuta udaljen od parka prirode Telašćica, njegovih plaža i litica, šetnja maslinicima te šumama alepskog bora i hrasta. 

Nudi plovidbu Kornatima, uživanje u labirintu 140 savršenih otočića, a onda povratak u luksuzni smještaj. 

Villa Nai 3.3 usred je Jadranskog mora, jednako udaljena od Venecije i Dubrovnika, dva jedinstvena mjesta koja treba iskusiti.

~

Smještaj

Prije no što se usidrila u svoju prirodnu oazu na Dugom otoku, Villa Nai 3.3 prošla je put od savršenog geometrijskog crteža do građevine koja se u potpunosti prilagođava prirodi, nenametljiva poput svih drugih ljepota koje krase otok. 

U stoljetnom ekološkom masliniku arhitekt Nikola Bašić smjestio je objekt za goste, prostor za proizvodnju maslinovog ulja i kušaonicu.

Objekti su izgrađeni od kamena iz maslinika, a interijeri su uređeni dizajnerskim namještajem u potpunom skladu s prirodom.

~

Premium doživljaj

Villu Nai 3.3. čini 8 de lux smještajnih jedinica, a jedini zadatak njezinih 29 članova posade je da se gosti osjećaju ugodno na putovanju prepunom užitka. 

Naše maslinovo ulje Nai 3.3 najnagrađivanije je dalmatinsko ulje na svjetskim natjecanjima. 

Svaki plod koji ga čini je savršen, svaka kap ručno je dobivena.  

Perfekcionizam se vidi u svemu što činimo, pa tako i u jelima koje poslužujemo.

~

Gastro užici

Grotta 11.000 i 3.3, poslužuju samo najbolje s otočkih farmi te iz dubina mora i to spravljeno na način kako se to oduvijek činilo na Dugom otoku. 

Na meniju su autentični gastro doživljaji u kojima su uživali drevni Dalmatinci, pa i onaj prvi, nazvan Šime, koji je živio baš na Dugom otoku. 

Taj je gurman lovio ribu i uživao u kamenicama. Iste te specijalitete u kombinaciji s inovativnim tehnikama suvremenog kulinarstva danas spravlja naš gastro tim.

~

Autentična iskustva

Ljepota Dugog otoka očaravala je još prije 11 000 godina zato ga je za svoj dom izabrao prvi Dalmatinac Šime. Dok istražujete otok osjetite ambijent okoliša špilje Vlakno u kojoj su otkrivene arheološke dragocjenosti iz paleolitika i mezolitika, alati te kostur samoga Šime. Na trenutak udubite se u tajne postanka ljudske vrste, a onda krenite dalje. 

 

Zaplovite s nasljednicima prvih komercijalnih ribara na Jadranu. Otkrijte zašto je baš na Dugom otoku pronađen najstariji pisani trag u kojem se spominju ribarstvo i trgovina ribom kao poslovna djelatnost. Taj je zapis star preko 1000 godina.

~Zaplovite putem užitka boraveći u Villi Nai 3.3

Istražite niz ljepota koje se kriju na Dugom otoku i u njegovom okruženju, a onda dođite na vez i provedite noć u savršeno prirodnom luksuzu smještaja po standardima udruženja The Leading Hotels of the World

~

 

 

Arhitektura i dizajn

Idejno rješenje izradio je naš poznati arhitekt, akademik Nikola Bašić, koji je uspio postići da se vila Nai 3.3 ne nameće prirodi, već je prihvaća i prilagođava joj se. Prateći izohipsu terena, nastao je objekt neobične geometrije koji pod zelenim krovom objedinjuje preradu maslina u ulje i smještaj po standardima udruženja The Leading Hotels of the World. Unutar 40 000 m2 ekološkog maslinika smjestili su se proizvodnja maslinovog ulja, kušaonica i objekt za goste.
~
Zidovi su izrađeni od kamena iz iskopa. Koristeći se materijalom iz iskopa, nije se povećavala emisija ugljikova dioksida. S obzirom na to da nam je važna zaštita okoliša, hotel je projektiran tako da zadovoljava energetski standard A+. Kad je izgradnja hotela bila završena, objekt okružen maslinama, voćkama, povrtnjacima i vrtovima začinskog bilja dodatno je oplemenjen posađenim mediteranskim biljem.

Sadržaji hotela

Prijevoz iz zračne luke
Pristanište uz more
Helipad
~
Maslinik
Preša za masline
Wellness
Vrt za odmor
Bazen
~
Hidromasažni bazen
Sauna
Tenis
Sportovi na vodi
~

Ekološko imanje

Zahvaljujući povijesnim i geografskim okolnostima Dugi otok mjesto je netaknute prirode, rijetko je autentična lokacija na Mediteranu i time savršena za eko proizvodnju. Pristanete li kod nas na nekoliko dana, ili samo na jedan obrok, znajte da u bilo koje doba dana možete odabrati ekološki uzgojenu i kontroliranu hranu.  

~

Maslinik star 500 godina

Nijedno drugo drvo nije toliko isprepleteno s ljudskom poviješću kao maslina. 

U kršćanstvu je simbol Božje providnosti i brige za ljude.

U Homerovoj poeziji simbol je bogatstva i nazvano tekućim zlatom.

Na Mediteranu Maslina je izvor užitka, zdravlja, okusa… 

Nama na Dugom otoku maslina je način života.

Villa Nai 3.3 okružena je maslinikom starim 500 godina. Rana berba stoljetnih, ali i mladih, maslina te prerada koja se vrši isti dan – samo neke su od tajni jedinstvenog okusa višestruko nagrađivanog ulja.
Naše ulje proizvodi se prema najstrožim ekološkim standardima. Zahvaljujući vlastitoj uljari i proizvodnji, u masliniku organiziramo dane maslinovog ulja, a oni uključuju: kušanje ulja, sudjelovanje u branju, tematske večere, okupljanja maslinara, razna predavanja i puno ugodnog druženja. 

~

Nai 3.3 najnagrađivanije dalmatinsko ulje

Svaka kap ulja Nai 3.3 ručno je dobivena. Svi plodovi koji ga čine ručno su ubrani i prerađeni istoga dana. Masline se odvajaju od peteljke, a svaki se plod koji je oštećen ili ima bilo kakve tragove vanjskog utjecaja odstranjuje u procesu prerade. Samo savršene masline, zdrave i netaknute, stvaraju jedinstveni okus ulja Nai 3.3. 

Ulje Nai 3.3 najnagrađivanije je dalmatinsko ulje u svijetu, a svoju kvalitetu potvrđuje upravo mnogobrojnim uglednim svjetskim nagradama.

 

Odlučite li se za plovidbu morima užitka u Villi Nai 3.3 bit ćete okruženi stablima koja pamte stotine zima i bezbroj ljeta na našem otoku. I dok sjedite na svojoj terasi i gledate najzvjezdanije nebo na Jadranu šuštanjem lišća naše će vam masline ispričati tisuće priča. 

~

Nagrade